Behöver alla användare Husqvarna Fleet Services™-mobilappen?

Inget krav, men fördelaktigt

Alla användare behöver inte ha Husqvarna Fleet Services™-mobilappen. Husqvarna Fleet-maskinsensorerna upptäcker och lagrar maskindata även om det inte finns någon mobil- eller gateway-app i närheten.

Registrera den senast kända positionen

För att en maskins senast kända position ska kunna registreras måste en Husqvarna Fleet Services™-mobilapp köras på en telefon inom Bluetooth-räckvidd från sensorn.

Få kontinuerlig kontroll

För kontinuerlig kontroll av den senast kända positionen för alla maskiner är det bra om alla användare installerar Husqvarna Fleet Services™-appen. Avståndet mellan de olika användarna ute på fältet kan vara för stort för att appen ska kunna fånga upp signaler från alla maskinsensorer.

Kontakta din lokala Husqvarna-återförsäljare om du vill ha personlig hjälp med din robotgräsklippare.