Slik legger du til en bruker i Husqvarna Fleet Services™-bedriftskontoen din

Følg denne fremgangsmåten for å legge til en bruker i Husqvarna Fleet Services™-bedriftskontoen din:

1. Gå til kontoen din: Logg på en Husqvarna Fleet Services™-konto. Husk at du må ha administratortillatelser for å kunne legge til nye brukere.
  2. Gå til Brukere og tilgang: Klikk på Brukere og tilgang i menyen øverst.
  3. Legg til ny bruker: Klikk på Legg til ny bruker.
  4. Fyll ut skjemaet: Fyll ut de obligatoriske feltene med informasjon om den nye brukeren, og velg ønskede roller.
  5. Send invitasjonen: Klikk på Send invitasjon. Den nye brukeren mottar en e-post med videre instruksjoner.

Merk: Du trenger en brukerkonto med administratortilgang for å invitere nye brukere.

Hvis du vil ha personlig tilpasset hjelp med robotgressklipperen, kan du kontakte din lokale Husqvarna-forhandler.