Hagetraktor18.09.2024

Slik lader du et batteri i en batteridrevet hagetraktor

Når du arbeider med en hagetraktor fra Husqvarna, er det viktig at batteriet er ladet.

Det er svært viktig å lade batteriet i hagetraktoren riktig.

Lade et batteri i en batteridrevet hagetraktor

ADVARSEL: Hvis batteriladeren brukes feil eller er skadet, kan det føre til elektrisk støt, batterilekkasje eller for høye temperaturer. Undersøk jevnlig batteriladeren og batteriet for skader.

FORSIKTIG: Lad batteriet før du bruker det for første gang. Et nytt batteri er ikke fulladet.

FORSIKTIG: Bruk bare godkjente batteriladere.

FORSIKTIG: Ladeprosessen er bare mulig når batteritemperaturen er innenfor det tillatte temperaturområdet for lading (0–38 °C).

FORSIKTIG: Bruk batteriet i temperaturer fra 0 til 40 °C.

MERK: Batteriet kan gå i dvalemodus når produktet oppbevares, eller når batterinivået er svært lavt. Startknappen må holdes inne i to sekunder for å starte batteriet. Hvis batteriet ikke starter, må det lades kontinuerlig til det er fulladet. Ladetiden er lenger når batteriet er i hvilemodus.

1. Koble batteriladeren til en jordet stikkontakt og til produktet.
  2. Sett AV/PÅ-bryteren på batteriladeren til PÅ.
  3. Kontroller at batteriet er fulladet. Batteriet er fulladet når alle de fire LED-lampene lyser kontinuerlig.
  4. Sett AV/PÅ-bryteren på batteriladeren til AV før du kobler den fra.