Automower®24.06.2024

Slik endrer du klippehøyden på Automower® 305, 310 Mark II og 315 Mark II

Klippehøyden til Husqvarna Automower® 305, Automower® 310 Mark II og Automower® 315 Mark II kan justeres manuelt fra klipperen, med innstillinger fra minimum 2 cm (0,8 tommer) til maksimum 5 cm (2 tommer). Følg disse trinnene for å justere klippehøyden:
  1. Trykk på STOP-knappen for å stoppe robotgressklipperen, og åpne dekselet.
  1. Drei høydejusteringsknotten til ønsket stilling.
  • Hvis du vil øke klippehøyden, dreier du knotten mot klokken.
  • Hvis du vil redusere klippehøyden, dreier du knotten med klokken.

Etter en ny installasjon eller når gresset er langt

I de første ukene etter en ny installasjon eller når gresset er langt, må klippehøyden holdes på høyeste nivå for å beskytte sløyfekabelen og gresset. Reduser høyden gradvis hver uke til ønsket nivå er nådd.

Hvis du vil ha personlig tilpasset hjelp med robotgressklipperen din, kan du ta kontakt med nærmeste Husqvarna-forhandler.