Lampen for batterifeil på BLi-X-batteriet blinker

Hvis lampen for batterifeil begynner å blinke på Husqvarna BLi-X-batteriet, kan det skyldes flere ting.

Varsellampen på BLi-X-batteriet slås mest sannsynlig på fordi omgivelsestemperaturen er for høy eller lav.

Indikatoren for batteritemperatur lyser mens batteriet står i laderen

Temperaturavvik

I dette tilfellet er BLi-X-batteriet for kaldt eller for varmt til at det kan lades.

Hvis batteritemperaturen er lavere enn –10 C (14 F) eller høyere enn 70 C (158 F), fungerer ikke batteriet under utlading.

Hvis batteritemperaturen er lavere enn 5 °C (41 °F) eller høyere enn 50 °C (122 °F), lades ikke batteriet.

• la batteriet avkjøles, eller ta det med innendørs for å varme det opp
  • når batteriet har riktig temperatur, kan det brukes igjen
  • bruk batteriet i omgivelsestemperaturer mellom –10 °C (14 °F) og 40 °C (104 °F)

Indikatoren for batterifeil blinker

Batteriet er tomt

Lad batteriet.

Slik lader du et BLi-X-batteri

Stor belastning i kombinasjon med svært lav batteritemperatur

Varm opp batteriet.

Du kan for eksempel flytte det innendørs eller bruke det ved lav hastighet til det er varmt.

Batteriet fungerer ikke

Batteriets driftsområde er på grensen.

Fjern batteriet fra produktet. La batteriet hvile, og trykk deretter på batteriindikatorknappen.

Indikatoren for batteritemperatur lyser

Batteriet er for kaldt eller for varmt til at det kan brukes

Oppbevar batteriet i omgivelsestemperaturer på mellom -10 °C (14 °F) og 40 °C (104 °F).

Når batteriet har riktig temperatur, kan det brukes igjen.

Indikatoren for batteritemperatur blinker

Batteritemperaturen nærmer seg grensen

Reduser hastigheten og/eller belastningen.

Oppbevar batteriet i temperaturer på mellom -10 °C (14 °F) og 30 °C (86 °F) for optimal ytelse.