Automower®08.07.2024

Feilsøking av paringsproblemer med Automower® Connect-appen under en EPOS™-installasjon

Når du installerer en Automower® NERA-robotgressklipper som er utstyrt med EPOS™-teknologi, er det viktig å følge installasjonstrinnene i riktig rekkefølge.
Hvis du har problemer med å koble gressklipperen til Automower® Connect-appen, kan det skyldes tidlig montering av EPOS™-pluginmodulen på gressklipperen. Prøv følgende for å løse dette:
  1. Fjern robotgressklipperen fra ladestasjonen, og slå den av.
  2. Koble EPOS™-pluginkabelen fra gressklipperen, og la den være frakoblet.
  3. Slå på gressklipperen.
  4. Prøv å pare gressklipperen med Automower® Connect-appen på nytt.
  5. Slå av gressklipperen.
  6. Koble til EPOS™-pluginkabelen på nytt.
  7. Plasser gressklipperen i ladestasjonen, og slå den på.
  8. En ny fastvareoppdatering settes i gang, noe som kan ta opptil en time.
  9. Fortsett med neste trinn i EPOS™-installasjonen: Husqvarna Automower®-installasjonsveiledning for virtuell grense.

Viktig

• Ikke hopp over skyparingen i appen. Hvis du hopper over paringen, forhindrer dette at gressklipperen laster ned fastvareoppdateringer, noe som er nødvendig for å fullføre EPOS™-installasjonen.
  • Hvis du eier en Automower® 310E NERA eller Automower® 320 NERA, er det viktig at du ikke hopper over Wi-Fi-paringen under EPOS™-installasjonen. Hvis du hopper over paringen, forhindrer dette at gressklipperen laster ned fastvareoppdateringer, noe som er nødvendig for å fullføre installasjonen.
Hvis du vil ha personlig tilpasset hjelp med robotgressklipperen, kan du kontakte din lokale Husqvarna-forhandler.