Automower®03.10.2024

Bruke Automower®-planleggingsverktøyet

Automower®-planleggingsverktøyet gjør det enkelt å sette opp en tidsplan, basert på total plenstørrelse og klipperens daglige klippekapasitet. Det gir en anbefalt tidsplan med tanke på den totale plenstørrelsen, gressklippermodellen og tiden som er nødvendig for å klippe og lade. Den anbefalte planen inkluderer frekvens (dager per uke) og timer per dag.

Kompatible Automower®-modeller

Krav til bruk av planleggingsverktøyet

• Automower® Connect-app: Verktøyet er tilgjengelig via Automower® Connect-appen.
  • Tilkobling til Husqvarna-skyen: Verktøyet krever at klipperen er koblet til Husqvarna-skyen via Wi-Fi- eller mobiltilkobling.
  • Installasjon med avgrensningssløyfe: Bare tilgjengelig for installasjoner med avgrensningssløyfe, ikke for EPOS™-installasjoner.
  • Enkelt arbeidsområde: Verktøyet er begrenset til installasjoner med ett enkelt arbeidsområde.

Slik konfigurerer du tidsplanen for klipping

1. Åpne appen Automower® Connect.
  2. Velg gressklipperen din.
  3. Rull nedover og klikk på Kom i gang for å velge planleggingsverktøyet.
  4. Velg Start.
  5. Skriv inn størrelsen på plenen. Hvis AIM-kartet (Min plen) allerede er opprettet, fylles plenstørrelsen ut på forhånd. Du kan endre størrelsen manuelt om nødvendig.
  6. Klikk på Neste for å opprette den foreslåtte tidsplanen.
  7. Velg Bruk denne planen for å bekrefte planen.

Ved å følge den foreslåtte planen, fordeler gressklipperen automatisk den anbefalte klippetiden over de foreslåtte dagene, noe som sikrer optimalt vedlikehold av plenen.

Tilleggsinformasjon

• Manuelle justeringer: Når den nye planen er opprettet, kan du justere de aktive klippetidene manuelt.
  • Flere arbeidsområder: Hvis du oppretter en tidsplan med verktøyet og senere legger til et ekstra arbeidsområde, vil ikke planleggingsverktøyet lenger være synlig i appen. Den tidligere opprettede planen for arbeidsområdet vil imidlertid fortsatt være aktiv.
  • Værforhold: Planleggingsverktøyet tilpasser ikke anbefalingene basert på værvarsler eller lokale forhold etter årstider. Hvis du vil ha råd om klipping i ulike værforhold og årstider, kan du se avsnittet «Tips om klipping» i planleggingsverktøyet.
  • Arbeidsområdets kompleksitet: Verktøyet justerer ikke anbefalinger basert på hindringer på plenen som dammer eller trær.