BLi-X-batteriet lades ikke etter oppbevaring

Når et batteri ikke brukes på en lang stund, kan det oppstå problemer med for eksempel lading.

Tapping under oppbevaring

Noen ganger tappes batteriene av seg selv over tid, spesielt i lange oppbevaringsperioder.

Hvis batteriet ikke har vært brukt på flere måneder, kan batterinivået ha sunket betraktelig.

Utladet batteri

Hvis du satte batteriet til oppbevaring når det var utladet, kan det være vanskelig å lade det.

Det er viktig å sørge for at batteriet i det minste er delvis oppladet før det settes til oppbevaring i lengre tid.

Oppbevaring i våte omgivelser

Hvis du har oppbevart batteriet i våte omgivelser, kan det føre til ladeproblemer. Fuktighet kan skade battericellene og påvirke ytelsen.

Høy luftfuktighet

Hvis du oppbevarer batteriet i et svært fuktig rom, kan det også føre til ladeproblemer.

Slik lader du et BLi-X-batteri etter en lang oppbevaringsperiode

• Trykk på batteriindikatorknappen for å tilbakestille batteristyringssystemet.
  • Hvis batteriet er helt utladet, kan det hende at oppladingen ikke starter umiddelbart. Vær tålmodig og sett av tilstrekkelig tid til ladeprosessen.
  • Husk at riktig oppbevaring er svært viktig for å opprettholde levetiden og ytelsen til batteriet.

Følg veiledningen om riktig oppbevaring av BLi-X-batteriet for å unngå problemer med batterilading etter oppbevaring