Automower®11.10.2024

Automower® stopper uten å være tom for batteri, men det er ingen feilmelding

Hvis Automower®-robotgressklipperen plutselig stopper midt på plenen til tross for at den har batterikapasitet, men det ikke vises noen feilmelding, er det vanligvis på grunn av en pause- eller stopp-kommando.

Her er noen årsaker til hvorfor dette kan skje:

ÅrsakEffektStatusSlik starter du den på nyttKommentar
STOPP-knappen trykket innGressklipperen er stoppetStoppet – krever manuelle tiltakDu må starte robotgressklipperen på nytt manuelt for å få den i gang igjen.Av sikkerhetshensyn kan klipperen ikke startes på nytt med Automower® Connect eller smarthjemtjenesten hvis stopp-knappen er trykket på.
Pause-kommando sendt fra Automower® ConnectGressklipperen er satt på pauseSatt på pauseEtter en pause-kommando kan klipperen startes på nytt manuelt eller ved hjelp av appen eller en smarthjemtjeneste.Hvis flere brukere er koblet til gressklipperen, kan det hende at en annen bruker har satt den på pause.
Pause-kommando sendt fra IFTTT-miniappenGressklipperen er satt på pauseSatt på pauseEtter en pause-kommando kan klipperen startes på nytt manuelt eller ved hjelp av appen eller en smarthjemtjeneste.Logg på IFTTT for å sjekke miniappene og endre innstillingene eller deaktivere uønskede miniapper.

Hvis flere brukere er koblet til klipperen, kan det hende at en annen bruker har aktivert en IFTTT-miniapp som styrer klipperen.
Pause-kommando sendt fra en smarthjemtjenesteGressklipperen er satt på pauseSatt på pauseEtter en pause-kommando kan klipperen startes på nytt manuelt eller ved hjelp av appen eller en smarthjemtjeneste.Hvis flere brukere er koblet til gressklipperen, kan det hende at en annen bruker har satt den på pause.
Stopp-knappen er trykket inn, eller en pause-kommando er sendtGressklipperen er frakobletStoppet / på pause – frakobletDu må starte robotgressklipperen på nytt manuelt for å få den i gang igjen.Hvis du ikke starter gressklipperen på nytt innen en viss tid etter en stopp- eller pause-kommando, endres gressklipperens status til Satt på pause/Stoppet – Frakoblet for å spare batteri.

Med smarthjemtjeneste mener vi Google Home, Amazon Alexa og IFTTT. Vær oppmerksom på at enkelte av funksjonene kan være utilgjengelige på visse tjenester.

Hvis ingenting av det ovennevnte hjelper og problemet oppstår gjentatte ganger, bør du ta kontakt med din lokale Husqvarna-forhandler for å få det undersøkt videre.