Robotmaaiers8-7-2024

Problemen oplossen met het koppelen van de Automower® Connect-app tijdens een EPOS™-installatie

Bij het installeren van uw Automower® NERA-robotmaaier met EPOS™-technologie is het essentieel dat u de installatiestappen in de juiste volgorde uitvoert.
Als u problemen ondervindt bij het koppelen van uw maaier met de Automower® Connect-app, kan dit worden veroorzaakt doordat de EPOS™-plug-in-module te vroeg is aangebracht op de maaier. Probeer het volgende om dit op te lossen:
  1. Verwijder de robotmaaier uit het laadstation en schakel hem uit.
  2. Koppel de EPOS™-plug-in-kabel los van de maaier en laat deze losgekoppeld.
  3. Schakel de maaier in.
  4. Probeer de maaier opnieuw te koppelen met de Automower® Connect-app.
  5. Schakel de maaier uit.
  6. Sluit de EPOS™-plug-in-kabel weer aan.
  7. Plaats de maaier in het laadstation en schakel hem in.
  8. Er wordt een nieuwe firmware-update gestart, die tot een uur kan duren.
  9. Ga verder met de volgende stap van de EPOS™-installatie: Gids voor installatie van virtuele grens voor Husqvarna Automower®.

Belangrijk

• Sla de cloudkoppeling in de app niet over. Als u het koppelen overslaat, kan de maaier geen firmware-updates downloaden, wat wel is vereist om de EPOS™-installatie te voltooien.
  • Als u een Automower® 310E NERA of een Automower® 320 NERA hebt, is het belangrijk dat u de wifikoppeling niet overslaat tijdens de EPOS™-installatie. Als u het koppelen overslaat, kan de maaier geen firmware-updates downloaden, wat wel is vereist om de installatie te voltooien.
Neem voor persoonlijke hulp met uw robotmaaier contact op met uw plaatselijke Husqvarna-dealer.