Robotmaaiers19-6-2024

De maaihoogte wijzigen op Automower® 305, 310 Mark II en 315 Mark II

De maaihoogte van de Husqvarna Automower® 305, Automower® 310 Mark II en Automower® 315 Mark II kan handmatig vanaf de maaier worden aangepast, met instellingen variërend van minimaal 2 centimeter (0.8 inch) tot maximaal 5 centimeter ( 2 inch). Volg deze stappen om de maaihoogte af te stellen:
  1. Druk op de STOP-knop om de robotmaaier te stoppen en de klep te openen.
  1. Draai de knop voor de hoogteafstelling in de gewenste stand.
  • Om de maaihoogte te verhogen draait u de knop linksom.
  • Om de maaihoogte te verlagen draait u de knop rechtsom.

Na een nieuwe installatie of wanneer het gras lang is

De eerste weken na een nieuwe installatie of wanneer het gras lang is, moet u de maaihoogte op het hoogste niveau houden om de lusdraad en het gras te beschermen. Verlaag de lengte elke week geleidelijk tot u het gewenste niveau hebt bereikt.

Neem voor persoonlijke hulp met uw robotmaaier contact op met uw lokale Husqvarna-dealer.