Automower®20-06-2024

Så här ändrar du klipphöjden på Automower® 305, 310 Mark II och 315 Mark II

Klipphöjden på Husqvarna Automower® 305, Automower® 310 Mark II och Automower® 315 Mark II kan justeras manuellt från klipparen, med inställningar som sträcker sig från minst två centimeter till högst fem centimeter. Följ dessa steg för att justera klipphöjden:
  1. Tryck på STOP-knappen för att stoppa robotgräsklipparen och öppna luckan.
  1. Vrid höjdjusteringsratten till önskat läge.
  • För att öka klipphöjden vrider du ratten moturs.
  • För att minska klipphöjden vrider du ratten medurs.

Efter en ny installation eller när gräset är långt

Under de första veckorna efter en ny installation eller när gräset är långt ska du hålla klipphöjden på den högsta nivån för att skydda slingkabeln och gräset. Minska klipphöjden gradvis varje vecka tills du når önskad nivå.

Om du vill ha personlig hjälp med din robotgräsklippare kan du kontakta din lokala Husqvarna-återförsäljare.