Sådan vedligeholdes og opbevares et 36 V BLi-X-batteri

Korrekt vedligeholdelse og opbevaring af dit Husqvarna-batteri er afgørende for dets levetid og ydeevne.

Vedligeholdelse af et BLi-X-batteri

• Rengør batteripolerne med en tør klud.
  • Lad ikke batteriet sidde i batteriopladeren, når det er fuldt opladet.
  • Fjern batteriet fra produktet, når du ikke bruger det, og under transport.

Opbevaring af et BLi-X-batteri

• Sæt tape på kontakterne, når batteriet lægges i en pakke. Pak batteriet fast i en pakke for at undgå skader og uheld under transport.
  • Batteriet må ikke opbevares på steder, hvor statisk elektricitet kan forekomme. Opbevar ikke batteriet i en metalkasse.
  • Placer batteriet på et tørt, frostfrit og rent sted med korrekt temperatur.
  • Opbevaringstemperaturen skal være 5-25 °C. Opbevar ikke batteriet i en varm bil, i direkte sollys eller i et skur eller en garage uden udluftning.
  • Oplad batteriet til 30-50 %, før du sætter det til opbevaring i længere tid.

Vedligeholdelse og opbevaring af oplader til 36 V BLi-X

• Rengør regelmæssigt opladerens yderside og terminal for at forhindre, at der samler sig støv. Brug en tør klud eller en blød børste.
  • Undersøg jævnligt, at ledningen ikke er beskadiget. Træk straks stikket ud af batteriopladeren hvis strømledningen er beskadiget.
  • Når opladeren ikke er i brug, skal den opbevares på et tørt, frostfrit og rent sted med en temperatur på 5-25 °C.
  • Når opladningen er fuldført, skal du frakoble batteriet fra opladeren og tage stikket ud. Hvis du lader opladeren være tilsluttet i længere tid, kan det belaste den og reducere dens levetid.