Plæneklippere02-07-2024

Sådan rengøres en batteridrevet plæneklipper

Dette er en artikel om, hvordan du rengør en batteridrevet plæneklipper fra Husqvarna. Hvis du er på udkig efter oplysninger om, hvordan du rengør en Husqvarna-havetraktor, skal du klikke her.

Hvis du er på udkig efter oplysninger om, hvordan du rengør en benzindrevet plæneklipper fra Husqvarna, skal du klikke her.

For at holde din elektriske plæneklipper i god stand skal du sørge for at rengøre den efter hver brug.

Kontrollér også, om dit produkt er rent, før du bruger det.

Sådan rengør du overfladen på klippebordet

Problemer, der opstår på grund af snavset indvendige overflade på klippebordet:

• Dårlige klipperesultater
  • Højere energiforbrug
  • Kortere batterilevetid på grund af øget modstand

Rengøring af en batteridrevet plæneklipper

ADVARSEL: For at undgå utilsigtet start skal du dreje sikkerhedsnøglen til 0, fjerne batteriet og vente i mindst 5 sekunder.

1. Fjern og tøm opsamleren, hvis din plæneklipper er udstyret med en bioklipprop.
  2. Læg produktet på siden.
  3. Brug en børste til at fjerne blade, græs og snavs.
    FORSIGTIG: Brug ikke vand til rengøring af produktet. Vand kan trænge ind i batteriet eller motoren og forårsage kortslutning eller beskadigelse af produktet.

Udvendig rengøring af en plæneklipper

Rengøring:

• Brug en børste til at fjerne blade, græs og snavs.
  • Sørg for, at luftindtaget oven på motoren ikke er blokeret.
  • Brug ikke en højtryksrenser til at rengøre produktet.
  • Hvis du bruger vand til at rengøre produktet, må vandet ikke sprøjtes direkte på motoren.
    FORSIGTIG: Brug ikke vand til rengøring af batteridrevne plæneklippere. Vand kan trænge ind i batteriet eller motoren og forårsage kortslutning eller beskadigelse af produktet.