Automower®21-06-2024

Sådan ændres klippehøjden på Automower® 305, 310 Mark II og 315 Mark II

Klippehøjden på Husqvarna Automower® 305, Automower® 310 Mark II og Automower® 315 Mark II kan justeres manuelt fra plæneklipperen med indstillinger fra mindst 2 centimeter til maksimalt 5 centimeter. Følg disse trin for at justere klippehøjden:
  1. Tryk på STOP-knappen for at stoppe robotplæneklipperen, og åbn bagklappen.
  1. Drej højdejusteringsknappen til den ønskede position.
  • Hvis du vil øge klippehøjden, skal du dreje knappen mod uret.
  • Hvis du vil mindske klippehøjden, skal du dreje knappen med uret.

Efter en ny installation, eller når græsset er langt

I de første uger efter en ny installation, eller når græsset er langt, skal klippehøjden holdes på det højeste niveau for at beskytte løkkekablet og græsset. Sænk gradvist højden hver uge, indtil du når dit foretrukne niveau.

For at få personlig hjælp til din robotplæneklipper,skal dukontakte din lokale Husqvarna-forhandler.