Optimale driftstemperaturer for et BLi-X-batteri

Når du bruger dit 36 V BLi-X-batteri fra Husqvarna, spiller både den omgivende temperatur og batteriets interne temperatur en afgørende rolle.

36 V BLi-X-batteri og omgivende temperatur

Det omgivende miljø påvirker batteriets ydeevne.

Ekstreme temperaturer kan påvirke kapaciteten, opladningseffektiviteten og batteriets samlede levetid.

Brug kun batteriet ved en omgivende temperatur på mellem -10 °C og 40 °C.

Dit batteri fungerer muligvis i -10 °C, men dets driftstid og ydeevne kan blive reduceret.

36 V BLi-X-batteriets interne temperatur

Batteriets interne temperatur er vigtig under opladning, afladning og opbevaring.

Hvis batteriets temperatur er under -10 °C eller over 70 °C, fungerer batteriet ikke under afladning.

Hvis batteriets temperatur er under 0°C eller over 50 °C, vil batteriet ikke oplade.

Reducer arbejdsbelastningen og/eller hastigheden, når indikatoren for batteritemperatur blinker.

BEMÆRK: Når temperaturen er under 0 °C, kan en stor arbejdsbelastning også forårsage midlertidig batterifejl.

Brug af et 36 V BLi-X-batteri i kolde omgivelser

• Opvarm batteriet: Lad batteriet varme op til stuetemperatur, før det bruges i kolde omgivelser. Kolde batterier har reduceret kapacitet og fungerer muligvis ikke ved fuld effekt, før de er varmet op.
  • Isolering af batteriet: Husqvarna tilbyder en batteritransportkasse med integreret indlæg, som giver fantastisk varmeisolering.
  • Lad det batteridrevne produkt køre på lavt strømforbrug i begyndelsen, og skift derefter gradvist til højere effekt.

Brug af et 36 V BLi-X-batteri i varme omgivelser

• Undgå ekstreme temperaturer: Brug ikke batteriet ved høje omgivelsestemperaturer (over 40 °). Efterlad ikke værktøjet med et batteri i direkte sollys eller på varme steder (f.eks. i en bil i længere tid). Undgå at placere batteriet på et varmt underlag.
  • Brug ikke værktøj til en opgave, som det ikke er beregnet til, f.eks. kræver klipning af højt græs med en batteridrevet plæneklipper mere kraft.
  • Prøv at holde batterierne kolde, før du bruger dem, for at undgå nedlukning på grund af overophedning af batteripakken. Elværktøjet lukker ned, hvis batteriet når en intern temperatur på 70 °C.