LED-opladningsindikatoren blinker på en BLi-X-batterioplader

Når du oplader dit Husqvarna BLi-X-batteri, vil du muligvis bemærke, at LED-opladningsindikatoren blinker på batteriopladeren.

LED-opladningsindikatoren blinker grønt på en oplader

Temperaturafvigelse

BLi-X-batteriet kan være for koldt eller for varmt til at oplade:

• Lad batteriet køle ned eller varme op. Du kan lade BLi-batteriet sidde i batteriopladeren. Opladningen starter automatisk, når det er inden for det tilladte temperaturområde for opladning.
  • Når batteriet har den korrekte temperatur, kan det oplades igen.
  • Brug batteriopladeren i temperaturer mellem 5 °C og 40 °C. Hvis batteriets temperatur er under 5 °C eller over 50 °C, vil batteriet ikke oplade.

LED-opladningsindikatoren blinker rødt på en oplader

• Kobl batteriet fra opladeren.
  • Træk stikket til opladeren ud, og vent nogle minutter.
  • Tilslut opladeren til stikkontakten igen, og tilslut batteriet til opladeren.

Hvis LED-opladningsindikatoren stadig blinker rødt, skal du kontakte din lokale autoriserede Husqvarna-forhandler.

LED-opladningsindikatoren lyser rødt på en oplader

• Træk stikket ud.
  • Vent nogle minutter, og sæt opladeren i igen.

Hvis LED-opladningsindikatoren bliver rød igen, skal du kontakte din lokale autoriserede Husqvarna-forhandler.