LED-indikatoren for fejl på BLi-X-batteri blinker

Hvis LED-indikatoren for batterifejl begynder at blinke på dit Husqvarna BLi-X-batteri, kan der være et par årsager til dette problem.

Advarselslampen på dit BLi-X-batteri tændes sandsynligvis på grund af for høj eller for lav omgivende temperatur.

Batteriets temperaturindikator er tændt, mens batteriet er i opladeren

Temperaturafvigelse

I dette tilfælde er BLi-X-batteriet for koldt eller for varmt til brug eller opladning.

Hvis batteriets temperatur er under -10 °C eller over 70 °C, fungerer batteriet ikke under afladning.

Hvis batteriets temperatur er under 5 °C eller over 50 °C, vil batteriet ikke oplade.

• Lad batteriet køle ned, eller flyt det indendørs, så det kan varmes op
  • Når batteriet har den korrekte temperatur, kan det bruges igen
  • Brug batteriet i omgivende temperaturer mellem -10 °C og 40 °C

Batteriets fejlindikator blinker

Batteriet er afladet

Oplad batteriet.

Sådan oplades et BLi-X-batteri

Stor arbejdsbelastning kombineret med meget lav batteritemperatur

Gør batteriet varmt.

Flyt det f.eks. indendørs, eller betjen det ved lav hastighed, indtil batteriet er varmt.

Batteriet fungerer ikke

Batteriets driftsområde er ved at nå grænsen.

Fjern batteriet fra produktet. Lad batteriet hvile, og tryk derefter på batteriindikatorknappen.

Batteriets temperaturindikator er tændt

Batteriet er for koldt eller for varmt til brug

Hold batteriet i en omgivelsestemperatur på mellem -10 °C og 40 °C.

Når batteriet har den korrekte temperatur, kan det bruges igen.

Batteriets temperaturindikator blinker

Batteriet er tæt på dets temperaturgrænser

Reducer hastigheden og/eller arbejdsbelastningen.

Hold batteriet i den foretrukne temperatur mellem -10 °C og 30 °C for at opnå optimal ydeevne.