Kan jeg bruge BLi-X 36 V batteridrevet udstyr i regnvejr?

Husqvarna tilbyder et bredt udvalg af 36 V batteridrevet værktøj, der er vandafvisende.

Hvis du bruger forbrugerbatterier sammen med dit udstyr, skal du være opmærksom på, hvilke produkter du kan bruge i regnvejr.

Batteridrevne produkter, der er vandafvisende, opfylder IPX4-klassificeringen.

Batteridrevne Husqvarna-produkter, der kan bruges i regnvejr

Kædesav

• 350i
  • 340i
  • 435i

Løvblæser

• 320iB ll
  • 325iB
  • 340i BT

Hækkeklippe

• 322i HD60

Græstrimmer:

• 315iC
  • 325iLK
  • 325iL

Buskrydder:

• 325iR
  • 325iRJ

Professionelle batterier er klassificeret til brug i al slags vejr.

Professionelle BLi-batterier

• BLi100
  • BLi200
  • BLi200X
  • BLi300
  • BLi950X