Hvad er BLi-X-batteriets holdbarhed og tips til langtidsopbevaring

Længere opbevaring af et Husqvarna BLi-X-batteri kan påvirke produktet og dets holdbarhed.

BLi-X-batteriets holdbarhed

Holdbarheden for Husqvarna BLi-X-batterier er ca. 18 måneder.

I denne periode kan du opbevare dem på en hylde uden at risikere dyb afladning.

Forlænget opbevaring af BLi-X-batterier

Hvis du planlægger at opbevare dit BLi-X-batteri i længere tid, skal du sørge for, at det altid er opladet til ca. 50 % i løbet af holdbarhedsperioden.

For at opnå 50 % ladetilstand skal du aflade batteriet, indtil der kun er to LED-indikatorer for ladetilstand tilbage, eller sætte et afladet batteri i en batterioplader og frakoble det fra opladeren, når LED-indikatoren for tredje ladetilstand begynder at blinke.

Hvis du har brug for at opbevare dine BLi-batterier i længere tid, skal du kontrollere opladningsstatus fra tid til anden og oplade batterierne, hvis det er nødvendigt, for at undgå, at de bliver helt afladet.