Automower®17-05-2024

Brug af én Husqvarna Automower®-robotplæneklipper flere steder

Du kan bruge én enkelt Automower®-robotplæneklipper flere steder. Antallet af mulige installationer pr. plæneklipper afhænger af din specifikke Automower®-model.

Hvis din Automower®-model understøtter brug af klippeprofiler, bliver det endnu mere praktisk. Klippeprofiler giver dig mulighed for at gemme produktindstillinger, der er relateret til forskellige ladestationer og arbejdsområder.

Antal installationer pr. plæneklipper

Antallet af mulige installationer varierer afhængigt af din robotplæneklippermodel:

• Husqvarna Automower® 405X, 415X, 435X AWD og alle Husqvarna Automower® NERA-modeller: Du kan have op til 10 installationer, som kan administreres via Automower® Connect-appen.
  • Andre Husqvarna Automower®-modeller: Der er mulighed for op til 3 installationer, som kan styres via plæneklipperens display.

Bemærk, at Automower® Aspire R4 ikke understøtter klippeprofiler.

Brug af én Automower®-robotplæneklipper til geografisk adskilte placeringer

Hvis du ønsker at bruge den samme Automower®-robotplæneklipper, f.eks. i både din bolig og dit sommerhus, skal du bruge en ladestation og et afgrænsningskabel eller en EPOS™ -installation med virtuelle grænser på hvert sted. Når disse installationer er på plads, kan du nemt konfigurere to klippeprofiler i plæneklippermenuen eller i Automower® Connect-appen. Du kan skifte mellem disse profiler, når du flytter plæneklipperen fra et sted til et andet.

Krav

• En Automower®-model, der understøtter klippeprofiler.
  • Enladestationpå hvert sted.
  • Til installationer med afgrænsningskabel: En installation med afgrænsningskabel på hvert sted.
  • Til EPOS™ -installationer med virtuelle grænser: En referencestation på hvert sted.

Brug af klippeprofiler i flere installationer

Med klippeprofiler kan du gemme grupper af indstillinger for forskellige installationer. Afhængigt af din robotplæneklippermodel kan du få adgang til klippeprofiler fra plæneklipperens display eller Automower® Connect-appen.

Adgang til klippeprofiler via plæneklipperens display

1. Gå til Menu > Indstillinger > Profiler i displayet på din Automower®.
  2. Vælg Brug profiler.
  3. Vælg en profil (A, B eller C).
  4. Omdøb profilen efter behov.

Adgang til klippeprofiler i Automower® Connect-appen

1. Åbn Automower® Connect-appen.
  2. Gå til Indstillinger > Administrer profiler.
  3. Klik på plussymbolet øverst til højre for at oprette en ny profil.
  4. Du kan nemt skifte mellem profiler efter behov.

Læs mere om klippeprofiler her: Forstå klippeprofiler i Husqvarna Automower®-installationer.

Brug af én Automower®-robotplæneklipper til tilstødende, men adskilte, græsplæner

For græsplæner, der ligger tæt på hinanden, f.eks. en nabos græsplæne, eller når du håndterer tilstødende, men adskilte, græsplæner, kan du angive en af græsplænerne som et sekundært område. I dette tilfælde er det kun nødvendigt med én installation med en enkelt ladestation og ét afgrænsningskabel. Bemærk, at den maksimale længde på afgrænsningskablet er 800 meter. I denne type installation er der ingen passage mellem de to områder. Derfor skal du manuelt flytte plæneklipperen mellem dem og vælge Sekundært område, når du starter plæneklipperen. Lær mere om Sådan oprettes et sekundært område i en Automower® -installation.

Krav

• En Automower®-model, der understøtter sekundære områder.
  • En installation med afgrænsningskabel , der dækker hele arbejdsområdet, herunder primære og sekundære arbejdsområder.

Bemærk, at i EPOS™ -installationer med virtuelle grænser er ikke-forbundne græsplæneområder konfigureret som separate arbejdsområder og administreres i Automower® Connect-appen.

.

For at få personlig hjælp til din robotplæneklipperskal dukontakte din lokale Husqvarna-forhandler.